Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj mužů v Bohutíně - 31.7.10-výsledky

29. 7. 2010
V Bohutíně se naši hráči museli opět obejít bez řady hráčů (Orlický,Daniel,Chanh,Pokorný,Lukáč,Němec T, Kramar J), nicméně mladí hráči ukázali svůj potenciál do budoucna. Představil se i gólman Michal Černý, který je u nás na zkoušce z Lesnice, odehrál pouze 1. zápas, kde ho zranil dorostenec z Rudy a musel odjet na šití. Přesto ukázal, že bude pro náš tým přínosem. Po odstoupení Michala Klimeše hned z úvodu zápasu (záda) a po odjezdu gólmana byl náš tým pouze v 10 hráčích, musel vypomoci Lukáč st., který zde byl v roli trenéra (Ondra Kulíšek byl na dovolené).
Výsledky:
Jestřebí Ruda dorost 1:1
Do vedení nás poslal Michal Krátký, vyrovnání padlo po nedůsledném bránění ve středu pole těsně před koncem.
Jestřebí-Staré Město 1:5
Nadupaní hosté předvedli svoje kvality, škoda neproměnění velkých šancí (3x naši útočníci šli za zápas sami na branku a nic z toho)
Jestřebí - Bohutín 0:2
V zápase byli naši hráči aktivnější, jejich gólman chytil 100% šanci Míšy Krátkého, pak před koncem 1. části hry odpískal nesmyslnou penaltu rozhodčí Rulíšek. Zbytek zápasu jsme hráli o vyrovnání, opět špatná muška našich střelců. Gól na 2:0 padl v poslední minutě.
Závěrem lze hodnotit výsledky negativně, ale hra nebyla tak špatná, pouze to chce proměňovat šance, tak jako proti Bohdíkovu.
Lze litovat velké absence hráčů, kteří z různých důvodů nemohli přijet.