Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pozvánka na přátelský zápas s FRC Zábřeh-8.3.2009

4. 3. 2009
V neděli 8.3.2009 v 15 h sehraje naše družstvo mužů přátelský zápas proti týmu FRC Zábřeh.
Zápas se odehraje na umělé trávě v Mohelnici. Odjezd z Jestřebí/Zábřeha bude v 13,30 h, tak aby se všichni zúčastnění dostavili na místo do 14 h.
Proti tomuto soupeři jsme hráli přátelsky vloni na škváře, kde jsme vyhráli 5:0. Před začátkem soutěže 2008/2009 jsem sehráli doma odvetu, která skončila pro FRC 6:3. Oba zápasy se nesly v přátelském duchu, trenéři obou týmů hledali nejlepší sestavu pro mistrovské zápasy. V současnosti je družstvo fotbalistů FRC na prvním místě ve III.tř., sk. A, s velkým náskokem 8 bodů. Jejich největší posilou bude Jarda Janíček, (který mimochodem za FRC hrál i v létě, k dohodě klubů nakonec nedošlo). Jarda odchází z vlastního rozhodnutí, které nás mrzí, ale respektujeme ho. Tentokrát po jeho hostovacích toulkách odchází na přestup, takže v jestřebském dresu už ho asi nikdy neuvidíme, (i když se říká - "nikdy neříkej nikdy").
V našem týmu by měli být k vidění noví hráči, obránce Chan, který již za Jestřebí předloni nastupoval a Honza Bittner, který hrával poslední seuony v I. třídách.

Známé a fandy srdečně zveme na nedělní odpolední  zápas do Mohelnice!

Pro připomenutí se můžete podívat na malou fotogalerii z přáteláku z loňské zimní přípravy s FRC:
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář