Jdi na obsah Jdi na menu
 


Muži: Sokol Jestřebí-Juventus Mohelnice 0:0

30. 8. 2009
Výsledek: 0:0
V posledních sezonách jsme měli vždy vítězné vstupy do soutěže, tentokrát jsme branky nevstřelili, naštěstí ani žádnou neobdrželi, takže premiéra v novém ročníku se 100% nevydařila.
Do zápasu jsme vstoupili v rozestavení 4-3-3 a všichni naši útočníci se snažili o vstřelení branky, každý z nich spálil v 1. poločase neskutečnou šanci. Nejprve David Pokorný přestřelil po nádherném centru bránu z malého vápna, pak David Lukáč po přesném pasu od Honzy Bittnera postupoval zleva sám na branku hostů, ale střelu pokazil a do třetice Pepa Kramár také po chytré přihrávce od spoluhráčů zbrkle a nepřesně vystřelil. Stav tak byl po poločase bezbrankový. Ve druhém poločase to byla trochu křeč, přesto se šance narodily, ale dorážky našich hráčů po střelách zdálky a vyražených balonech od hostujícího gólmana, byly nepřesné, jednou hosty zachránilo břevno.
Nutno také dodat, že 2-3 šance měli i hosté, ale buď Radek Hanák nebo jejich nepřesnost zapříčinili, že ani hosté branku nevstřelili.
Rozhodčí byl také nepřesný, ale to už nás nepřekvapuje, každopádně se každý musí zasmát, když hostující hráč si sám rozehraje trestný kop nebo když po šlapáku na našeho hráče v pokutovém území je po odpískání verdikt obrácený.
Doufejme, že střelecká smůla nás nebude provázet i příštích utkáních a začne to tam padat. Příští sobotu v Leštině k tomu budeme mít další příležitost.

Ještě statistika:
sestava:
Hanák-Bittner,Orlický,Daniel,Polášek-Glöckner,Pohančeník,Němec T -Pokorný,Kramar J,Lukáč
dále hráli - Kramar M, Čecháček, Kondler
absence: Pecháček, Chanh, Krátký, Němec J
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář