Jdi na obsah Jdi na menu
 


Muži: Sokol Jestřebí - FK Krchleby 5:2

22. 5. 2010
V deštivém (jak jinak) sobotním odpoledni jsme získali celkem bez problémů 3 body, vstřelili jsme 5 branek, takže spokojenost.
Po prvním oťukávání jsme skórovali asi v 15. min., když odražený balon poslal do branky pravý bek Chanh. Hosté srovnali po rohu, když naši hráči nedůsledně bránili standardní situaci a dovolili soupeři lehce srovnat. Zanedlouho musel odstoupit Kuba Kondler, když po hlavičkovém souboji utrpěl lehké zranění, které mu nedovolilo pokračovat. Vedoucí branku jsme vstřelili po pěkné kombinaci, když David Lukáč krásně prošel vápnem a nezištně přihrál osamocenému Pepovi Kramarovi. Druhý poločas jsme začali ofenzivně a v rozpětí 5 minut jsme vstřelili 2 branky a bylo rozhodnuto. Nejprve Kuba Němec po pěkné kombinaci zakončil z malého vápna, když předtím ve stejné situaci nedal a potom David Lukáč po samostatné akci a střele zdálky zvýšil na 4:1. Ze standardky se pak trefil Honza Bittner a bylo 5:1. Hosté dali po diskutabilní penaltě, když hráč byl faulován 2 metry před vápnem, následně se dobelhal do vápna a spadl jako podťatý, velmi nepřesný rozhodčí Hoško pískl k pobavení všech penaltu. Před koncem ještě neodpískal jasnou penaltu po faulu ve vápně na Davida Lukáče, faul vytáhl ven z šestnácky, nicméně vítězství 5:2 se počítá.
Poděkování patří všem hráčům, kteří bojovali a nenechali se otrávit rozhodčím. Fandové přišli také v hojném počtu i přes nepřízeň počasí, také jim patří dík. Začátkem týdne budou přidány fotky od Martina Kulhánka, tak sledujte naše webovky.
Sestava:
Habrluk-Chanh,Orlický,Pecháček,Němec T-Pokorný,Bittner,Polášek,Němec J-Kondler,Lukáč
náhr.: Kramar J, Kramar K, Daniel


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář