Jdi na obsah Jdi na menu
 


Muži: Moravičany - Sokol Jestřebí 5:1

30. 5. 2010
Poslední venkovní zápas skončil vysokou porážkou, přesto, že jsme se dostali zaslouženě do vedení a celý první poločas se hrál pod taktovkou Jestřebí. Vedoucí branku vstřelil Michal Krátký po rychlé kombinaci a nadále se hrálo téměř celý poločas na polovině domácích. Naše hra se ale utápěla v přihrávkách před šestnáctkou, chyběla střela zdálky nebo chytrá finální přihrávka. Z náhodného protiútoku se ovšem hosté dostali do našeho vápna, Roman Polášek útočníka vytlačoval z vápna, ten ale spadl a k překvapení všech rozhodčí odpískal penaltu. Domácí srovnali na 1:1. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivně, postupně spálili velké šance David Lukáč a Kuba Němec. Domácí se dostali do vedení, když náš obránce přikryl balon pro gólmana, ten si pro něj nešel a nepochopitelně jsme dostali snad nejlacinější branku sezony. Nadále byla z naší strany snaha o srovnání skóre, ale domácí si pomocí faulů nenechali vstoupit naše hráče do blízkosti jejich gólmana, ten navíc se několikrát vyznamenal. Skóre se změnilo opět po penaltě, když rozhodčí odpískal probíjení domácího hráče přes Romana Orlického jako bránění ve hře a pískl druhou penaltu. Po této brance domácí hráli uvolněně zato naši borci pod vlivem křivdy nebyli už schopni vymyslet kloudnou akci. Postupně pro zranění pak vystřídali Roman Polášek a David Lukáč, v závěru domácí vstřelili 2 góly zdálky, vždy o tyč, to bylo nechytatelné.
I takový může být fotbal, když fotbalově lepší mužstvo nepromění své šance a obdrží branky po diskutabilních rozhodnutích sudího, následně se s tím hráči psychicky nevyrovnají. Příští týden hrajeme poslední domácí zápas, tak se určitě hlavy vyčistí a hráči se budou chtít rozloučit se sezonou vítězstvím.
Sestava:
Habrluk-Čecháček,Orlický,Pecháček,Němec T-Němec J,Polášek,Krátký,Lukáč-Bittner,Kramar J
náhr.: Kramar K, Daniel
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Fotbal

(Lukec, 31. 5. 2010 10:25)

Jó hoši poslední zápasy máme stejný problém, že jsme fotbalově mnohem lepší, ovšem rozhodčí v této soutěži jsou na úrovni, no škoda mluvit :/

Ale jinak z téhle soutěže jste asi nejfotbalovější.