Jdi na obsah Jdi na menu
 


Muži:Líbivá - Sokol Jestřebí 0:1

24. 10. 2009
Výsledek 0:1 (0:0)
branka: Honza Bittner 

Tentokrát bez střeleckých hodů, ale se třemi body zvenku!
Začátek zápasu na katastrofálním hřišti (kdo neviděl, neuvěří) nám herně vyšel, ale tři superšance (Bittner 1x, Pokorný 2x), jsme neproměnili a celý zápas byl pak hlavně o bojovnosti a morálce.
Zajímavá byla ještě situace, kdy Honza Bittner šel sám na branku, zezadu byl "šikovně" postrčen a na oraništi před vápnem upadl, rozhodčí odpískal a k údivu všech jestřebských hráčů odpískal faul na domácí !
Po nadějném úvodu se hra vyrovnala, nicméně domácí hrozili jen střelami z velké dálky a po standardkách, které jim ochotně pískal mohelnický rozhodčí p. Šild. Nutno dodat, že jeho chyby se nezdály být náhodné, podle nás moc dobře věděl co a proti komu má písknout. Škoda zranění Davida Pokorného, který po faulu domácího obránce, který "hasil" faulem před velým vápnem, ca ve 30 minutě musel odstoupit. Nahradil ho Kuba Němec a vedl si celkem dobře, i když je to úplně jiný typ hráče a David Pokorný svou rychlostí a tahem na branku na domácí hráče platil. Ve druhém poločase, kdy terén byl již na některých místech jak po řádění divočáků, to byl spíše boj. Naši hráči byli lepší, dostávali se do šancí, ale branka padla ca 15 minut před koncem, kdy se po přihrávce neúnavného Michala "Krtka" Krátkého trefil Honza Bittner. Po této brance domácí spustili na naši branku nátlakovou hru, zejména dlouhé balony do našeho vápna, ale jestřebští borci vše odvraceli na jedničku a navíc jsme měli i několi nadějných brejků, které však už i vzhledem k únavě nebyly dotaženy do gólové podoby. V poslední minutě Marek Kramár podrazil ostře domácího hráče, načež obdržel červenou kartu. Následovala standardka, kterou jsme ubránili a mohli se tak radovat ze zaslouženého  vítězství !!!
Příští zápas bude doma poslední, ve středu 28.10. , kdy je státní sváteku hrajeme s Moravičany od 13,30 h odložený zápas, přijdte se naposled v tomto roce rozloučit s fotbalem v Jestřebí !

Sestava:
Kramar K-Krátký, Pecháček,Orlický,Čecháček-Pokorný,Pohančeník,Němec T, Glöckner-Kramar J,Bittner
střídali: Němec J, Kramar M, Kondler
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář