Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dorost: FK Bohdíkov-So Jestřebí 3:1

20. 3. 2009
Ve čtvrtek večer na umělé trávě v Šumperku, sehráli naši dorostenci 1. letošní přátelský zápas s družstvem svých vrstevníků FK Bohdíkov. Zápas skončil (zaslouženě) pro Bohdíkov 3:1, po poločase 2:0.
Zápas se odehrál za extrémních sněhových podmínek (fotky z mobilu můžete vidět v přiložené fotogalerii), kdo neviděl, neuvěří. Ke cti obou družstev je nutno říct, že se oboustranně vyvarovali faulů, skluzů, či jiného nesportovního chování. Naštěstí nedošlo ke zranění, doufám, že ani k nachlazení. Věřme, že bude platit stará vojenská poučka - těžko na cvičišti, lehko na bojišti.
K samotnému zápasu, soupeř byl věkově a fyzicky vyspělejší, sehranější a herně docela na úrovni. Přirovnal bych ho např. k Leštině v naší skupině. Naše družstvo bylo kromě zkušených Davida Lukáče, Honzy Solníka, Romana Poláška, Marka Valka a pomáhajícího "muže" Kuby Němce složeno z hráčů, kteří teprve sbírají zkušenosti, doplněné několika žáky (z nichž zaujal Gruber). Z tradiční sestavy chyběl jen Lukáš Hýbl. Na hřišti to bylo znát, ale pokud kluci budou poctivě trénovat a pravidelně hrát, tak v budoucnu budou lepší a zkušenější.
Bohdíkov vstřeli 2 pěkné góly ve druhém poločase, v závěru snížil David Lukáč po samostatné akci na 1:3.
K sestavě prosím v komentáři někoho z hráčů aby ji dopsal, neznám všechny současné hráče. Děkuji.

Zde je nezapomenutelná fotogalerie:
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář